Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп поиска от петролните компании не

...
Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп поиска от петролните компании не
Коментари Харесай

Тръмп към петролните магнати: Дайте ми 1 милиард долара и ме върнете в Белия дом, аз ще забраня електрическите коли

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп поиска от петролните компании не по-малко от един милиард $ за финансиране на предизборната си акция, като в подмяна даде обещание да постави край не електрическите коли. 

" Всички вие сте задоволително богати, с цел да съберете 1 милиард $ и да ме върнете назад в Белия дом ", сподели Тръмп иронично по време на вечеря с няколко петролни магната в персоналния му курорт Мар-а-Лаго, съобщи

Кандидатът за президент е подготвен на всичко, с цел да си върне властта, която притежаваше сред 2017 и 2021 година, като несъмнено първи на удар ще бъдат прогресивните екологични ограничения. Те включват прекъсване на дотациите за електрически коли, превръщане на екологичните ограничения и понижаване на налозите и облекчение на регулациите за петролните компании. Политиките за устойчива сила също ще бъдат изоставени.

Миналата година близо 1,2 милиона електрически коли бяха продадени в Съединени американски щати, повече от четири пъти повече от 2019 година, само че това явно няма да продължи, в случай че Тръмп завоюва президентските избори. Според изследване 70% от републиканците (чийто претендент за президент ще бъде Тръмп) са декларирали, че няма да си купят електрическо транспортно средство в бъдеще, спрямо 27% от демократите.

Проблемът за републиканците е фактът, че Китай стои зад електрическата гражданска война.

С премахването на дотациите за закупуване на електрически коли цялата промишленост сигурно ще има проблеми.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР